Blog aku ni tah apa2 tah . Tapi aku pedulik apa . Blog aku bukan blog korg . HIHI kbai dari aku terus merepek . Baik aku blarh . Kbaiii :*

You Join My Site ♥ May Allah Bless You ♥

Tuesday, 25 October 2011

First time di TAG ! Awesomee xD

                                                            Assalamualaikum ^_^

Tadi bukak2 je blog terus tengok shoutbox ! And yang paling terkejut sekali bila saya diTAG oleh Husna
Haha ! Dea ada bagi soalan . Dan soalannya(hitam) berbunyi begini . dan saya sertakan dengan jawapannya(pink)

1.Suka kartun apa ? give reason . Suka kartun boboiboy . Sebb cerita dea best and gempak ! haha xD

2.Favourite song ? . Fav song saya rain over me and lighter .

3.Dream land ? Tempat yang paling teringin nak pergi . Hihik ! Sudah tentunya Tanah suci Mekkah and Paris ..
4.Facebook or Blogger ? Rasanya duadua sebb duadua penting utk saya ;)

5.One thing you hate the most . Hmm . Org yg suka ckp besar and mungkir janji :)

6.A date that u never forget (selain dari tarikh lahir) . First time kenal dengan si "DIA" .. haha :D

7.Subjek yang paling tak suka . Jawapannya sudah tentu MATH ! mwehehehehe xD

8.Favourite blog ? Blog Lyssa ! Mmg comel gila blog dea .. jeles pulak rasa . hehe xD

9.Mana yang anda suka , komik atau novel ? Suka komik ! Tapi kalau ada novel yg best saya baca je ;D

10.Ada crush or secret admire ? heheh .. ENTAH :P haha !

11.Best word your lover ever told you :P . Kena bgitau ke ? Alrhh mana boleh :P RAHSIA lah ;D

Kbaii tu jelah xD Assalamualaikum .